BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MARKETPLACE DE GRÀCIA!

Gràcia Marketplace és la botiga online de més de 300 comerços del districte de Gràcia agrupats sota el paraigua de la plataforma col.laborativa i sense ànim de lucre “A GRÀCIA HO TROBES”

Tenim dos objectius principals:

1.- Ajudar al comerç de Gràcia a tenir presencia online per a que pugui arribar a tots els veïns i veïnes dels nostres barris, i que entre tots i totes contribuïm a que els nostres comerços no hagin d’abaixar definitivamente la persiana.

2.- Apropar el comerç de barri a tots els veïns i veïnes per a que pogueu seguir fent les vostres compres als comerços de sempre, en aquells en qui confieu, que coneixeu i fer-vos la vida més senzilla. Si no podeu anar presencialment al comerç no patiu, aquí també els trobareu. Volem que totes aquelles persones que viviu, treballeu i estimeu Gràcia, també us hi quedeu a l’hora de fer les vostres compres.

Aquest projecte està impulsat per veïns, veïnes i comerciants de Gràcia, darrera nostre no hi ha cap plataforma extrangera ni cap multinacional, i per tant podem dir que és un projecte 100% del i pel districte.

Des d’aquí us convidem a sumar-vos a aquesta iniciativa.

Informació de contacte

agraciahotrobes@gmail.com

FB + IG + TW: @agraciahotrobes

Idiomes »